Selamat Datang :)

Saya selaku tuan rumah mengalu-alu kan kedatangan anda ke blog cabuk tak cool ni :).Kalau tak berkenan sila tinggalkan blog ini dengan kadar segera.Sekian.Thursday, February 25, 2010

Inilah aku

salam,
anggap la ni sesi perkenalan kite ye..nak kenalkan tuan punya !NS!De yang tak berapa nak cool. Tuan saya memang tak pandai.Species buta it tahap mentibang laut.hahaha.
.
.
ehem-ehem,
aku ni orangnye biasa-biasa saja yang tak punya ramai kawan sejak bekerja ni. dulu masa belajar punyalah ramai kawan sampai berlori lori kawan-kawan aku.macam-macam pesen perangai ada tau.

aku kerja dengan gomen :).mengajar budak-budak yang aku anggap istimewa sebab dieorang tak berapa pandai.hahaha.Kolej Komuniti kan dibina khas sebagai jalan alternatif untuk pelajar-pelajar yang tak berjaya ke Universiti.so, memang patutla budak-budak nye sangat istimewa.

aku dah bertunang dengan sorang mamat ni yang sangat istimewa.haishh ape ni asyik istimewa jek :).InsyaAllah kami bakal jadi suami isteri pada penghujung tahun ni. Doakan semoga semuanya berjalan seperti yang dirancang..Aminnn.Aku mau kamu.ye,kamu seorang saja ok!

setakat ni dulu lah.tak boleh suap banyak-banyak nanti pening..bye2 :)

No comments:

Post a Comment