Selamat Datang :)

Saya selaku tuan rumah mengalu-alu kan kedatangan anda ke blog cabuk tak cool ni :).Kalau tak berkenan sila tinggalkan blog ini dengan kadar segera.Sekian.



Monday, April 5, 2010

Kasih Ibu sehingga Nafas Terakhir

Aku dapat email dari dyana.. Sungguh tersentuh tengok gambar ni T_T

:
:
:
:

Ibu sanggup buat apa sahaja untuk anaknya. Tapi kita mampukah buat apa sahaja untuk ibu? Aku pun tengah fikir mampu ke?

Rindu pulak dekat mak kat kampung,ayah yang selalu sakit :(. Semoga baik-baik belaka di sana. Aku tak mampu. Sungguh tak mampu nak jenguk mereka hari-hari.

Rindu dekat dyana juga,si kecik yang selalu bagi email ni. Sungguh rajin ko dyana. Tq beb.

2 comments:

  1. tula kak eynda.Mak sanggup je buat apa sahaja tuk anak kan?

    ReplyDelete